Uutuuksia

Microbiotic Max H24 ACHIEVE Immune Booster
IMicrobiotic Max H24 ACHIEVE Immune Booster
Microbiotic Max -tuote on suunniteltu tarjoamaan yhdistelmän probiootteja ja prebioottista kuitua, jotka toimivat sopusoinnussa ravitsemustavoitteittesi tukemiseksi.
Lisätietoa
H24 ACHIEVE -proteiinipatukka Pidä kiinni tasapainoisista ja aktiivisista elämäntavoista samalla kun nautit täyteläiseltä tummalta suklaalta maistuvien H24 Achieve -proteiinipatukoiden mausta
Lisätietoa
Immune Booster voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmän tasapainoa, koska se sisältää C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja seleeniä.
Se täydentää muita saatavilla olevia Herbalife Nutritionin tuotteita
Lisätietoa
Collagen skin booster Formula 1 Savoury Meal Formula 1 Free From Rasberry White Chocolate
Collagen_skin_booster Formula 1 Savoury Meal F1_Free_From_Rasberry_White_Chocolate
Collagen Skin Booster on virkistävä mansikan ja sitruunan makuinen ravintolisäjuoma. Tuote sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien terveyttä
Lisätietoa
Formula 1 Savoury Meal on maukas ja ravitseva ateria. Täydellinen sekoitus korkealaatuista soijaproteiinia, kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Se sopii vegaaneille ja on gluteeniton.
Lisätietoa
F1 Free From Rasberry White Chocolate on herkullinen ja ravitseva pirtelö.
Pirtelöjauheen valmistuksessa on käytetty herneproteiinia, eikä se se sisällä soijaa, laktoosia tai gluteenia
Lisätietoa
High Protein Iced Coffee
HighProteinIcedCoffee
Kahvinystävät, työmyyrät, seikkailijat: tässä on tuote juuri teille! Voi olla vaikeaa löytää jääkahvia, joka ei ole sisällä paljon sokeria, rasvaa ja kaloreita, ja joka silti maistuu hyvältä. Otimme kaksi meidän kaikkien rakastamaa valmistusainetta – proteiini ja kahvi – ja sekoitimme niistä herkullisen ja virkistävän juoman!
Lisätietoa

Copyright 2004-2021 Eija Annala-Schmitz - Itsenäinen Herbalife Nutritionin jäsen