Eija P.

Olen käyttänyt Herbalifen tuotteita kesäkuusta 2005 lähtien. Terveellinen ravinto ja liikunta ovat kuuluneet osana elämääni jo lukiovuosista saakka. Olen harrastanut kestävyysliikuntaa, Pirkan Kierrosta (10 täyttä kierrosta ja kaksinkertainen määrä soutuja). Aloin jo nuorena etsiä liikkujalle sopivaa optimaalista ravitsemusta. Olen aina panostanut monipuoliseen, terveelliseen kotiruokaan; paljon kasviksia, hedelmiä, marjoja ja kokojyvätuotteita enkä hyväksynyt lisäravinteita. Vaikka ruokavaliomme oli kaikin puolin kunnossa, molemmat kilpaurheilua harrastavat poikamme sairastivat usein. Itse en kokenut tarvitsevani mitään lisäravinteita. Olin terve ja painoindeksi kohdallaan.

Terveistä elintavoista huolimatta muutaman vuoden sisässä vyötärölle oli hiipinyt muutama sentti sitten nuoruusvuosien, rasvaprosentti kohosi pikkuhiljaa ja pitkien lenkkien jälkeen lihaskivut kuuluivat arkeen. Sukurasite; kohonnut kolesteroli antoi myös ensimerkkejä. Pitkän harkinnan jälkeen päätin kokeilla Herbalifen tuotteita, koska halusin että lisäravinteetkin ovat mahdollisimman luonnollisia, kasvisperäisiä sekä tutkittuja ja turvallisia. Muutaman kuukauden hyvinvointiohjelmalla huomasin muutoksia, joita en uskonut todeksi; nukuin paremmin, vyötäröltä lähti neljä senttiä (72 cm - 68 cm) ja rasvaprosentti laski 31stä 25.een, lihakset paremmassa kunnossa, unentarve on vähentynyt ja kolesteroliarvot kunnossa.

Myös mieheni aloitti tuotekäytön ja pudotti painonsa sopiviin lukemiin ja vyötärönmitan normeihin sopivaksi (-10 cm), ja mikä parasta kutiava päänahka on rauhoittunut ja refluksivaivat kurissa. Olemme saaneet valtavasti uutta energiaa. Virtaa riittää omien poikien valmentamisen lisäksi soutuseuratoimintaan ja lasten ja nuorten valmentamiseen, soutuspinnig-ohjaukseen, aktiivilomien vetämiseen ympäri Eurooppaa, miehellä vielä kuorolaulamiseenkin. Koemme elämänlaatumme parantuneen merkittävästi. Tuotteet ovat pysyvästi osa perheemme päivittäistä muutenkin monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Kilpasoutajapoikamme (lajina Olympialuokan kevyt pariairokaksikko) ovat saaneet nauttia Herbalifen tuotteiden käytön ajan paremmasta vastustuskyvystä ja lihasten palautuminen on aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Herbalifen tuotteet on helppo ottaa mukaan ulkomaan leireillekin ja taata näin tasapainoinen ravitsemus missä tahansa.

Olen iloinen voidessani auttaa myös muita saamaan hyviä tuloksia Herbalife-tuotteilla. Suosittelen tuotteita myös Sinulle erittäin lämpimästi. Voit saada niistä juuri kaipaamasi avun, haluatpa sitten saada tukea hyvinvointiisi, aktiiviseen kiireiseen elämään tai urheiluun tai saada kehosi kuntoon ja ylimääräiset sentit karisemaan pois vyötäröltä.

Copyright 2004-2023 Eija Annala-Schmitz - Itsenäinen Herbalifen jäsen